Valutaer:

Personvernerklæring


Vi er opptatt at våre brukeres personvern og vi sørger for at all behandling av dems personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning. Vi er opptatt av best mulig kundebehandling og at våre brukere føler at de blir tatt vare på. derfor håndterer vi dine personopplysninger på denne måten: 


Personopplysninger 


Når du handler på www.everydaymrsandmama.com ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov dette. www.everydaymrsandmama.com er pålagt å oppbevare noen av din informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig og kan endres og evt slettes på din bruker ved min side. 


Betaling med kort 


For at vår leverandør av betalingstjenester DIBS skal kunne gjennomføre betaling av varene dine på vår nettbutikk www.everydaymrsandmama.com  vil du bli bedt om å oppgi kredittkortopplysninger. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår leverandør og er underlagt denne leverandørens retningslinjer for personvern. Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kredittkortnummer) kun i den utstrekning og så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. 


Betalingskort


Ingen avgift

Visa og MasterCard 

Akkurat nå aksepterer vi kun VISA og MasterCard, men vi er utbedring så flere løsninger vil komme. Når du betaler med betalingskort håndteres transaksjonen av vår partner DIBS for å garantere rask og sikker betaling.


Tilbake
Copyright © 2020 www.everydaymrsandmama.com