Valutaer:

Levering og retur

Forsendelse


Varer som handles på www.everydaymrsandmama.com blir sendt deg etter betaling; enten pr post via oss i Tromsø eller direkte fra vår leverandør.


Samlet levering


Alle varene du har bestilt vil bli sendt i én forsendelse (kan bestå av flere kolli).


Kundeopplysning


Det er viktig at det i bestillingen blir lagt inn telefonnummer og kontaktperson slik at vi kan ta kontakt dersom varen ikke er på lager, eller hvis forsinkelser skulle oppstå.


Forsikring


Forsikring er vårt ansvar frem til du mottar varene. Forsendelsen og forsikring av varer sendt til kunden direkte fra vår leverandør er vårt ansvar, slik at du er sikret mot tap dersom pakker forsvinner eller skades på vei til deg. Dersom det er transportskade på Norgespakke sendt fra oss via Posten, så henviser vi til Posten for reklamasjon.


Fraktpriser


Vi benytter Posten sine reelle priser på Norgespakke og disse endres med jevne mellomrom.Frakt


Fraktutgifter på tyngre utstyr som matter og fylte sekker må beregnes særskilt. Retur og byttevilkår. Dersom kunden har mottatt feil vare ut fra bestilling og dette skyldes oss eller leverandøren,skal varen returneres innen 7 dager i originalpakning, samt være ubenyttet. Vi vil da dekke frakt på billigste måte (Kvittering må vedlegges). Dersom kunden returnerer varer av andre årsaker, må frakt dekkes selv. Kontakt oss gjerne før du sender varer i retur for å unngå misforståelser.Endring i vilkårene


www.everydaymrsandmama.com AS forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.


Tilbake
Copyright © 2020 www.everydaymrsandmama.com